Hardlopen

Heb je altijd al willen leren hardlopen? Of blijf je op hetzelfde niveau hangen en wil je je conditie verbeteren? Kom dan meedoen met de hardlooptraining! Veel beginnende lopers haken vroegtijdig af, omdat ze gewoon weg te snel willen beginnen lopen, hun lichamen gaan dan rebelleren en ze worden moedeloos en ongelukkig. Ondertussen stellen ze zichzelf de vraag: “Waarom zou iemand zich dit zelf willen aandoen?”. Schrijf je daarom in voor deze training.

Tijdens deze trainingen staan loopscholing, spierversterkende oefeningen en hardlopen centraal. We houden daarbij goed jouw belastbaarheid in de gaten.

In het najaar start een nieuwe loopgroep. Wil je onder begeleiding van een deskundige trainer leren hardlopen richting de 5 of 10 km? Dan is dit jouw kans. De training begint op woensdag 7 september van 20.00 – 21.00 uur. We verzamelen in de speeltuin bij de Laan der Verwondering.

De kosten zijn 100 euro.

Het programma is als volgt:

  • 12 weken programma;
  • Specifieke trainingen inclusief loopscholing en techniek;
  • 1x per week in groepsverband trainen met de mogelijkheid om, tegen een vergoeding, aan te haken bij de bootcamp op maandag;
  • Loopschema per week;
  • Online begeleiding via whatsapp/mail;
  • Als afsluiter van het programma gaan we gezamenlijk deelnemen aan een run.

Deelname aan de bootcamp en hardlopen geschiedt op eigen risico. Check de algemene voorwaarden sporten bij Fit in de buurt.

Aanmelden?

Stuur een e-mail naar emelyrimmelzwaan@gmail.com of ga naar http://fitindebuurt.nl/aanmelden/.