Een eerste stap!

BINNENKORT ONLINE! 

Yes, je hebt de eerste stap gezet! Je wilt een start maken met jouw nieuwe leefstijl! Best spannend vind je niet? In de komende 28 dagen neem ik jou mee in het aanleren van een aantal nieuwe gewoontes. Iedere dag krijg je een opdracht, workout, tip of recept. Iedere dag krijg je een opdracht mee! 

Veel mensen kiezen ervoor om een crashdieet starten om af te vallen. Dit is misschien verleidelijk als je snel veel wilt afvallen, maar bedenk dat je hier uiteindelijk zeker niet fitter en gezonder van wordt! Voor een fit lichaam heb je immers juist veel goede voedingsstoffen nodig! Snel veel afvallen is nooit verstandig om te doen. Ik zie dat mensen, die geleidelijk gewicht verliezen en strakker worden, dit véél vaker kunnen volhouden op lange termijn.

Om deze reden focus ik in deze 28 dagen niet op zo snel mogelijk afvallen, maar op gezond fit worden! Verwacht dus ook niet dat je in deze periode 5kg kwijt raakt. Wat je wél kunt verwachten is dat je lekkerder in je vel gaat zitten, meer energie krijgt en misschien een paar kilo lichter bent in de zomer. Ook als je niet wilt afvallen is deze 28-daagse reeks een hele goede om te volgen! Gezond leven is namelijk voor iedereen belangrijk. Je kunt op deze manier ook je vet% wat verlagen of puur een fitter gevoel krijgen.

Wil je het e-book ‘En nu begin ik echt’ ontvangen? Vul hieronder het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Het e-book kost € 14,99. Na ontvangst van jouw bericht, ontvang je een betaalverzoek, zodra het bedrag is overgemaakt, stuur ik jou direct het e-book toe.

LET OP: Je betaalt tijdelijk GEEN kosten voor het e-book! Bestel het E-book nu tijdelijk gratis!

Het E-book kun je binnenkort downloaden. Geef via onderstaand contactformulier jouw interesse aan en ik stuur het je als eerste toe, zodra het E-book af is!

[contact-form-7 id=”939″ title=”En nu begin ik echt, 28 dagen!”]

Ik kijk er naar uit om samen met jou een start van jouw nieuwe levensstijl te maken! 

Groetjes, Emely

PS: Wil je in 3 of 6 maanden aan een fitter leven werken? Check het traject van 1 op 1 begeleiding!