Hoe gaat het nu?

doelen

Hoe gaat het nu met mij? 1 januari voor veel mensen een dag waarop de goede voornemens starten. Zo ook bij mij. 1 januari was mijn doel om een relaxtere ochtend te krijgen, meer energie hebben en meer te gaan bewegen.

Eerste kwartaal

Het eerste kwartaal is voorbij en ik wil jullie een update geven over mijn goede voornemens. Om meer inspiratie op te doen, heb ik het boek miracle morning, van Hal Elrod, gelezen. Dit boek is een aanrader. Wel behoorlijk Amerikaans hoor. De theorie van dit boek is om dagelijks een uur eerder op te staan. Succesvolle mensen doen dit om een goede start van de dag te hebben. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij niet helemaal aan deze theorie hou. Sommigen dingen zijn mij iets te zweverig.

Ik sta wel ruim eerder op en trek direct m’n sportkleding aan om 30 minuten te gaan sporten. Dit doe ik op mijn werkdagen. Als ik thuiskom, pak ik een kopje thee en neem ik even 15 minuten rust. Heerlijk om met een kopje thee op de bank te zitten.

Vervolgens start ik mijn werk op. Ik kijk wat ik moet doen en werk m’n mail weg. Om half 8 is het tijd om de rest in huis wakker te maken en ontbijten we gezellig met elkaar.

Resultaat

Door deze aanpassing merk ik dat ik meer rust heb en ’s avonds meer tijd voor de meiden. Ook heb ik meer energie. Ik kan veel meer aan en pak veel meer op. Ik In de afgelopen drie maanden heb ik mijn doelen behaald en mijn gewoontes aangepast. Door er tijd en energie in te steken en hier bewust mee om te gaan, is het mij gelukt.

De afgelopen weken was het ’s avonds lekker weer en ’s ochtends vroor het nog. Hierdoor heb ik het sporten even verplaatst naar de avond. Echter miste ik het enorm dat ik ’s ochtends geen beweging had gehad. Kortom, mijn lijf was er al aan gewend.

Hoe gaat nu verder?

De komende maand, april, ga ik mij meer richten op een gezonde voeding. Ik eet altijd gezond, drink altijd water, maar hou enorm van bakken en chips eten is toch ook wel een favorietje. Om nog lekkerder in mijn vel te zitten, hou ik mij aan de 80/20 regel. Want helemaal stoppen met allerlei lekkere dingen, dat ga je nooit volhouden.

Kortom, aan het einde van het tweede kwartaal geef ik jullie een update over mijn aanpassingen mbt voeding.

Drie goede voornemens zijn dit jaar al gelukt: vroeger opstaan, minder moe, ik heb veel meer energie en ik sport weer heerlijk! Door mijn eigen drive, ik stond hier helemaal achter, is het mij gewoon gelukt!

Ik ben super trots op mezelf!

Wil jij dit ook? In mijn programma ‘op zoek naar een blijvende verandering‘ help ik jou om jouw doel te behalen! Samen gaan we op zoek naar een nieuwe balans in jouw leven! Wil je hier meer over weten? Stuur mij een berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *