Wauw, wat was de estafette leuk!

Wauw! Dat is het eerste wat in mij opkomt! Wat was de tompouce estafette leuk! Allemaal blije gezichten van ouders en kinderen, die samen een activiteit konden doen op koningsdag. Met 18 teams was dit zeker een geslaagd evenement. De jongste deelnemers zaten nog in de kinderwagen en de oudste was de opa van het stel. Leuk! Leuk om te zien hoe jong en oud samen aan een activiteit kunnen meedoen.

De uitslag was erg onduidelijk, omdat er bijna 4 teams tegelijk over de finish kwamen. Daarom zijn er 4 eerste plaatsen:
1. Familie Posjes;
1. Familie Wolvers/Van der Meer;
1. De Vlieger is los;
1. Groep 8 aan de macht.

Alle winnaars hebben een symbolische prijs ontvangen, nl. tompoucen! Verder was ons motto, meedoen is belangrijker dan winnen, daarom ontving iedere deelnemer onder de 12 jaar een medaille! Deze waren gesponsord door Veetransportbedrijf Van der Star en Westmaas interieur.

De familie Caron heeft hele mooie foto’s gemaakt. Check de foto’s op: fotoalbum tompouce estafette

Namens IJsclub Hoogmade en Fit in de buurt, nogmaals bedankt voor de gezelligheid en jullie deelname. Ook de verkeersregelaars bedankt voor jullie hulp. We hebben wel een aantal verbeterpunten voor volgend jaar en dankzij Willemijn ook een nieuw idee: de hakkenrace. Dus op naar volgend jaar!

Verder wil ik het Maximaal Comité bedanken voor hun inzet! Zonder jullie was Koningsdag 2017 niet zo’n onwijs leuke dag geworden in Hoogmade. Jullie hebben hier ontzettend veel tijd en energie ingestoken, maar dit was het allemaal waard! Joost, Mandy en Lau, super bedankt!

estafette

Gepubliceerd in Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *