Begin de lente met een frisse start

Heerlijk de lente zit er aan te komen. Persoonlijk vind ik niks fijner dan met het lenteweer buiten bezig zijn. Beetje in de tuin rommelen, de meiden kunnen weer naar de speeltuin en natuurlijk buiten bewegen! Of het nu wandelen, fietsen of hardlopen is, alles is fijn met het rustige lenteweer.

De lente is niet alleen voor de natuur een nieuw begin. Ook voor jou kan de lente een bron van frisse energie zijn! Ga lekker naar buiten en begin jouw lente met een frisse start! Nog even en we kunnen weer genieten van de geurige lentebloesem, kleine eendjes in de sloten en een heerlijk warm zonnetje op een fijn terras met een goed glas wijn. De lente staat voor de deur! De lente is het seizoen dat staat voor een nieuw, fris begin.

Tijd dus om van de gelegenheid gebruik te maken en zelf ook een frisse start te maken aan het begin van de lente. Dus doe eens gek en meld je aan voor de trainingen, die weer gaan beginnen:

  • Start to run / beter leren hardlopen op donderdag. In deze 12 weekse cursus streven we ernaar dat je 5 a 6 km kunt hardlopen. Het maakt niet uit of je beginnend bent of al een stuk kunt lopen. Alle trainingen zullen uitdagend genoeg zijn voor iedereen;
  • Bootcamp op maandag 20.30 uur. Een uurtje spelen in de speeltuin. Jullie kinderen zullen nog jaloers zijn. De ene week werken we met attributen, de andere week lopen we meer hard en zo is iedere les weer afwisselend, maar uitdagend genoeg voor zowel beginners als gevorderden.
  • Fit voor kids op donderdag. Dit uur is speciaal voor de kinderen in Hoogmade. Tijdens fit voor kids doen wij gave hindernisbanen, zware kracht circuits, rennen we door het dorp, doen wij snelle estafettes, tijgeren wij over het gras, doen wij tik spellen en maken wij vooral plezier. Je kunt het zo gek niet bedenken en wij doen het!

En wil je weten wat anderen van Fit in de buurt vinden? Lees dan de recensies!

Kortom, sportief de lente in, mooi de zomer tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *