FlipBelt – Een musthave tijdens het sporten

Flipbelt

Wekelijks loop ik buiten een rondje hard. Heerlijk even naar buiten, mijn hoofd leegmaken of nieuwe ideeën bedenken. Iedere keer loop ik tegen hetzelfde probleem op. Wat doe ik met mijn huissleutels en mobiel? Je hebt van die banden, die je om je arm doet en waar je mobiel inzit en een klein zakje in je sportbroek waar je sleutel in kan. Een band om mijn arm vind ik niet prettig lopen. In mijn jaszak? Ook niet prettig. Hier moet toch een oplossing voor zijn? Al surfende op internet, kwam ik de FlipBelt tegen.

Maar, wat is het?

Op de site van FlipBelt staat het volgende beschreven: “Het is de oplossing voor het meenemen van je smartphone, sleutels en meer tijdens je workout”. Dit moet de oplossing zijn en na het lezen van de reviews, heb ik een flipBelt besteld. Toen ik hem voor het eerst zag dacht ik, dit pas ik toch niet? Hoe doe ik dit aan? Maar gelukkig is het materiaal elastisch en de belt is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor deze perfect zit. Je kunt de belt heel makkelijk aantrekken. En heb je de belt eenmaal om? Dan kan die geen kant op. De belt beweegt niet en kruipt niet omhoog. Rennen, springen, dansen, de FlipBelt blijft zitten waar die hoort.

Hoe werkt het?

De FlipBelt heeft vier openingen waaronder een met een haakje waar je je sleutels in kwijt kan. Je kan heel makkelijk je telefoon (zelfs de iPhone 6 Plus), je pinpas, gelletjes of wat losgeld erin kwijt.

Flipbelt

De band is in een geheel gemaakt. De band heeft dus geen nare sluitingen of randjes waardoor deze niet gaat schuren.

De band is unisex, maar leverbaar in XS, S, M,L en XL. Er is een maattabel, waardoor je de juiste maat kunt bestellen. De prijs is 29,99 euro en je kunt kiezen uit de volgende kleuren: Black, Carbon, Neon Punch, Violet, Royal Blue, Aqua, Hot Pink, Nuclear Yellow en Neon Green.

Werkt het echt?

Eindelijk was de dag gekomen dat ik de FlipBelt kon testen. Werkt het echt? Is het geen verkooppraatje? Ik kan je vertellen, het is echt geen verkooppraatje. Over mijn conclusie kan ik kort en bondig zijn: je voelt de band niet zitten.  Wanneer je de goede maat koopt, zit de band als gegoten. Je telefoon hobbelt niet op en neer en de band blijft perfect zitten. Kortom, het werkt echt! Het is een ideale accessoire voor sporters, die bootcampen, hardlopen, wandelen of zelfs naar de sportschool gaan! Het is een musthave voor sporters!

Wil je de FlipBelt bestellen? Op bol.com kun je de FlipBelt bestellen. Check hier.

 

 

Bron: tekst en afbeeldingen: Flipbelt.nl

Gepubliceerd in Blog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *